Bolighandel

EKSKLUSIV HESTEEJENDOM

ADRESSE: FREDENSBORG KONGEVEJ 43, 2980 KOKKEDAL

fredensborg-kongevej-4310

I det naturskønne terræn ved Avderød nær Hørsholm møder man denne herskabsejendom på 364 kvadratmeter, der imponerer med et stuehus i absolut særklasse. Der hersker en behagelig harmoni mellem de betagende smukke omgivelser og byggestilen. Her er man, uden at berøve stedet dets charmerende udtryk, lykkedes med at istandsætte og modernisere ad flere omgange, ejendommen fremtræder nu overalt som en moderne bolig selvom den oprindeligt er opført helt tilbage i 1908.

fredensborg-kongevej-4380

fredensborg-kongevej-4383

De landlige omgivelser og den store grund åbner mulighed for, at I kan holde heste eller dyrke andre pladskrævende fritidsinteresser, og samtidig befinder I jer tæt på indkøbsmuligheder, Hørsholms bymidte og den velrenommerede Nordsjællands Grundskole, der byder på en international linje og gymnasium.

fredensborg-kongevej-4326

fredensborg-kongevej-4374

Ejendommens beliggenhed er ganske uovertruffen, og de godt 4,7 hektar jord giver foruden stuehuset også plads til en nærmest parklignende have, en rummelig garage med el-porte og plads til tre biler, en lys og velindrettet hestestald med fire hestebokse, hegnede folde, samt en selvstændig lejlighed, der er placeret oven på garagen, og som er oplagt til teenageafdelingen, det mindre erhverv eller som au pair-residens.

fredensborg-kongevej-4354

Stuehusets beboelsesareal opmåles til samlede 364 kvadratmeter, hvortil yderligere 203 kvadratmeter findes i kælderen. Huset er indrettet med luksuriøse materialer og sikker stil, og det gælder også i kælderen, hvor man finder to disponible rum i beboelseskvalitet, en rummelig vinkælder og en kæmpestor gildesal med fitnessafdeling, hjemmebar og en lækker hjemmebiograf.

fredensborg-kongevej-4357

Der er gulvvarme overalt, Travertin-egetræsplankegulve og hele herligheden opvarmes med jordvarme, så driftsomkostningerne er betydeligt mindre end boligarealet antyder. I 2009 undergik stuehuset en overordentlig omfattende renoveringsproces, der kun yderligere har forstærket indtrykket af en bolig i særdeles god stand. Arbejdet blev udført i respekt for det oprindelige hus, så stilen er bevaret samtidig med, at nye og moderne bekvemmeligheder har fundet vej indenfor.

fredensborg-kongevej-4350

Når I træder ind ad hoveddøren, mødes I af en prægtig hall, der leder videre ind i et indbydende køkkenalrum med et lækkert snedkerkøkken fra Kitchen Tailor og italienske højkvalitets hvidevarer fra Barazza. Den imponerende stue er indrettet med pejseindsats og et fabelagtigt glasparti, som giver en unik udsigt til de smukke omgivelser.

fredensborg-kongevej-4344

fredensborg-kongevej-4349

Her er der masser af plads til at underholde gæster i den elegante spisestue, men hvis vejret er til det, vil de fleste søge ud på den skønne vestvendte træterrasse, hvor man kan nyde aftensolen og udsigten over ejendommens udendørs fortræffeligheder.

fredensborg-kongevej-4362

fredensborg-kongevej-4365

På første sal finder I en forældreafdeling med walk-in-closet og udgang til altan samt tre børneværelser, hvor det ene har udgang til altan, mens det andet har fransk altan, og huset rummer desuden hele fire toiletter og tre lækre badeværelser fordelt på de forskellige etager. Endelig er der også et stort soveværelse på anden sal.

fredensborg-kongevej-4389

Udelivet leves i den store, smukt anlagte have, der byder på flere udsøgte terrassemiljøer og hyggelige lækroge, hvor solen, fuglesangen og udsynet over de naturskønne omgivelser kan nydes fra første parket. En sti fører jer hele vejen rundt om grunden, så uanset om i går eller tager turen på hesteryg er der mulighed for at få det fulde udsyn over herlighederne.

fredensborg-kongevej-4312

fredensborg-kongevej-4348

Hvis I vil have chancen for at gå på oplevelse i alt det, denne unikke ejendom har at byde på, så ring allerede i dag og aftal tid til en fremvisning. Vi glæder os til at invitere jer indenfor.

Se mere information om boligen her

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram