Bolighandel

EGEN HAVE & TERRASSE

ADRESSE: BAGSVÆRDVEJ 73, 1. TV., 2800 KGS. LYNGBY

dsc00037

Det er moderne og lyse rammer, du flytter ind i med købet af denne lejlighed, der byder på omtrent 170 etagemeter.

Her får du nemlig råderet over selve den treværelses lejlighed samt to disponible rum. Udover en alsidig planløsning med mange indretningsmuligheder får du også en stor træ-terrasse same brugsret til egen have og en attraktiv beliggenhed i Nybrokvarteret.

Lejligheden har et nutidigt udtryk og er da også opdateret i 2019 med nye sprossevinduer og køkken. Køkkenet er som taget ud af et boligmagasin med sine sorte fronter og lyse bordplade i træ. En halvmur åbner op for alrummet, så du kan forestå madlavningen og samtidig skåle med gæsterne, der finder sig til rette rundt om langbordet. Som en dejlig detalje er der lagt gulvvarme det smukke gulv, som strækker sig videre over i stuen. Planløsningen har et spændende twist, da en trappe fører fra opholdsmiljøet op til to værelser og et badeværelse med badekar. Slutteligt er der adgang til to disponible rum.

dsc00064 dsc00016

Haven er omkranset af hæk og plankeværk, og består af en enkel græsplæne og en stor terrasse. Med terrassens orientering mod syd og vest, nyder du godt af sol hele dagen og til den går ned, så her kan man snildt forestille sig at tilbringe de lyse sommeraftener i bløde loungemøbler. Fra adressen er der ikke langt til Lyngbys centrum, der byder på gode shopping muligheder, caféer og restauranter. Endvidere er der S-togsstation. Området omkring Lyngby- og Bagsværd Sø byder på smukke omgivelser til løbeturen eller om sommeren i kano.

Få mere information om boligen HER. 

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram