Bolighandel

EASY LIVING 2920

ADRESSE: BERNSTORFFSVEJ 196, 2920 CHARLOTTENLUND

Nænsomt renoveret villa med dejlig have. Hvis drømmen er en smukt renoveret villa, hvor der virkelig er kælet for selv de mindste detaljer, så er denne spændende ejendom lige det, I søger. Her får I 212 kvadratmeter bolig i to etager, 115 kvadratmeter høj, tør kælder i boligkvalitet og den skønneste have, hvor solen kan nydes ganske ugenert.
cs6a0574

Nænsomt renoveret villa med dejlig have. Hvis drømmen er en smukt renoveret villa, hvor der virkelig er kælet for selv de mindste detaljer, så er denne spændende ejendom lige det, I søger. Her får I 212 kvadratmeter bolig i to etager, 115 kvadratmeter høj, tør kælder i boligkvalitet og den skønneste have, hvor solen kan nydes ganske ugenert.

Villaen ligger tæt på hele fem skoler, så her kan man virkelig drage fordel af det frie skolevalg, og samtidig er der kort afstand til både vuggestue, børnehave, indkøbsmuligheder og naturligvis Bernstorffsparken, der er et oplagt sted at lufte både hunden og løbeskoene. Endelig er der bare ti minutters gang til Bernstorffsvej Station, så forbindelsen til København og omegn er nem og overskuelig. Ejendommen ligger tilbagetrukket fra vejen, og den høje hæk sikrer privatlivets fred i forhaven.

Når man træder indenfor, bemærker man straks den betagende atmosfære, der afspejler husets oprindelige charme og stil. De smukke stuklofter, panelerne, de snedkerlavede radiatorskjulere og de speciallavede skabe fortæller en historie om et stilfuldt hjem, der er passet og plejet – og hvor der altid er valgt de bedste løsninger og de mest eksklusive materialer. Den lyse og klassiske indretning går igen i hele huset, og de mange vinduespartier lader dagslyset strømme frit. Villaen er oprindeligt fra 1933, men er gennemrenoveret indenfor de seneste tre år og står i fantastisk flot og indflytningsklar stand – blandt andet med nyere vinduer i teaktræ, der kun kræver et minimum af vedligehold. Overtøjet hænger man i den indbydende entré med trappe til førstesalen, praktisk klinkegulv, flotte snedkerskabe og adgang til et nydeligt gæstetoilet.

cs6a0320 cs6a0321

Fra entréen føres man videre ind i de to sofistikerede stuer med nye gulve i sildebensparket, et smukt lysindfald og en herskabelig atmosfære. Fra spisestuen er der forbindelse til en charmerende havestue med zinktag, hvor eftermiddags- og aftensolen kan nydes både sommer og vinter. I åben forbindelse med stuerne finder man det eksklusive snedkerkøkken, der først lige er blevet færdiggjort. Også her har sælger valgt at indrette med sans for kvalitet og specialtilpassede løsninger, så husets oprindelige sjæl for alvor kommer til sin ret. På førstesalen venter et flot og moderne badeværelse med bruseniche og dobbelt håndvask, et imponerende rummeligt soveværelse – der eventuelt kan omdannes til to værelser ved behov – samt to skønne værelser. Både værelser og repos er udstyret med flotte skabe, der er lavet af en lokal snedker, så her er der masser af plads til både tøj og sengelinned.

Den høje, lyse kælder har netop fået nye klinker i 2019 og er indrettet med et værksted, et badeværelse med plads til vaskesøjle, et større rum med bar, et mindre rum, hvor vinen ligger klar, samt to regulære rum, hvor det ene er indrettet som træningsrum. Bag huset finder man den dejligste have, hvor børnene kan lege, mens mor og far forbereder aftensmaden. Her er der god plads til leg og boldspil på den bløde plæne, og trænger man til at stresse af, er den aflukkede gård, det helt rigtige sted. Her kan man uforstyrret nyde roen i selskab med en god bog eller man kan tænde op i grillen og invitere venner og familie på hyggelige middage under åben himmel.

cs6a0975

En virkelig gennemført villa for livsnyderne, der sætter pris på de mange smukke detaljer og beliggenheden tæt på skole, Bernstorffsparken, vandet og Jægersborgs Allé.

dsc06524

Se mere information om ejendommen HER.

 

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram