Bolighandel

DRØMMEVILLA I CHARLOTTENLUND

ADRESSE: INGEBORGVEJ 6, 2920 CHARLOTTENLUND

_dsc3644

I gåafstand til både daginstitutioner, indkøb og eftertragtede skoler gemmer sig denne enestående perle på en yderst attraktiv beliggenhed. Med dens centrale placering får I den perfekte mulighed for at kombinere hverdagens aktiviteter med ren afslapning og en aftentur i Charlottenlund Slotshave.

Denne ligger blot 600 meter fra ejendommen. Morgenrutinen kan meget passende begynde med en løbetur forbi Bernstorffsparken, hvorefter I finder vuggestuer og børnehaver inden for 100 meters afstand fra huset. Har I børn i skolealderen, finder I Maglegårdskolen 800 meter væk, samt Tranegårdskolen, 1,8 km. fra adressen. Både Charlottenlund – og Bernstorffsvej Station er i gåafstand, hvilket gør forbindelsen til København og omegn nem og overskuelig.

Ejendommen rummer en fantastisk og hjertevarm atmosfære, hvor husets sjæl tydeligvis er blevet bevaret. I bliver præsenteret for et hjem, hvor den originale detaljerigdom skinner igennem via de smukke stuklofter, paneler, franske døre og bjælker i loftet på anden sal. I 1913 så denne stilfulde 325 kvm. herskabsvilla med 7 værelser dagens lys. Fra I træder ind i den rummelige entré, har I højt til loftet, og bliver ført videre ind i 4 sofistikerede stuer, der gemmer på masser af historie.

_dsc3746 _dsc3666

Ejendommen fik for ca. 8 år siden skiftet tag (ydertag og undertag), isolering udvendigt i hele huset, ny facade, omfangsdræn om hele huset samt nye vinduer og døre. Derudover, har ejendommen fået et nyt Invita køkken og bad i 2019. De originale gulve i opholdsrummene vidner om kombinationen af oprindelige detaljer og den moderne komfort, som bl.a. gulvvarmen i badeværelser, køkken og spisestuen byder på. Alt er nøje gennemtænkt, og intet er overladt til tilfældighederne. Især boligens fabelagtige lysindfald fra de mange vinduespartier er gennemgående i hele huset.

Indretningen er klassisk, med lyse vægge og trægulve – hvilket giver boligen en hyggelig og hjemlig stemning og mulighed for at bruge farver i sin indretning. Komfort og eksklusivitet kommer til udtryk i det spritnye køkken-alrum, opført i lyse farver og lækre elementer. Med udgang til haven og den charmerende terrasse, kan børnene lege udenfor, mens mor og far forbereder aftensmaden. Husets hjerte må være spisestuen, der helt naturligt bliver familiens daglige samlingspunkt med plads til mange samtaler og gode oplevelser. Fra boligens smagfulde stuer fører en stilig trappe op til førstesalen, der rummer 3 velindrettede soveværelser og plads til hyggekroge. På anden etage finder I et stort rum, som kan indrettes efter behov. Kælderens 110 kvm. byder på vaskerum og 3 disponible rum.

_dsc3713

I haven er der god plads til leg og aktiviteter på den nyanlagte græsplæne. Terrassen er som en lille oase, hvor I uforstyrret kan nyde roen med en god bog – og spise middag udendørs, mens vejret stadig tillader det. Vi byder jer velkommen til Ingeborgvej 6 – imponerende herlighed med en prisværdig beliggenhed.

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram