Bolighandel

DIREKTE PÅ STRANDEN

ADRESSE: SKODSBORG STRANDVEJ 64, 2942 SKODSBORG

picture-554

Ejendommen ligger 5,5 meter under vejniveau, hvorfor I mest hører vandets brusen, når I befinder jer udenfor på den store hårdttræsterrasse eller på jeres private strandgrund med badebro og bådlift.

Nu har I en unik mulighed for at overtage denne villa i Skodsborg, som er bygget direkte på stranden med udsigt til Øresund. Ejendommen fra 1913 præsenterer sig utrolig flot med klassiske detaljer såsom stuk, loftrosetter og koblede vinduer med sprosser. Den ligger 5,5 meter under vejniveau, hvorfor I mest hører vandets brusen, når I befinder jer udenfor på den store hårdttræsterrasse eller på jeres private strandgrund med badebro og bådlift. I overtager et lyst og indflytningsklart hjem, der breder sig over tre etager, som blev ombygget i 2002 med moderne installationer. Huset har både centralstøvsuger, IHC-styring samt indbygget lydanlæg i stuegulvet. Det er desuden værd at nævne, at der er massive, amerikanske trægulve i hvid eg både i stuen og på første sal, vandbåren gulvvarme i hele stueetagen og el-gulvvarme i badeværelserne på førstesalen. Endelig er alle vinduer og døre aftaget og sprøjtelakeret mellem 2017-2019.

dsc04962 dsc04958 dsc04972

I skal glæde jer til at opleve synet til vandet fra den pragtfulde havstue med glastag, der selv om vinteren fremstår lys.

Stueplan indeholder et stemningsfuldt køkken-alrum, som udgør kernen af huset. Her kan hjemmekokken se frem til et lækkert ROAR-snedkerkøkken, opført i lyse nuancer og med bordplader i granit og rustfrit stål. Gasblusset og de gode skabsløsninger gør madlavningen til en ren fornøjelse, og når livretterne er tilberedt, serveres de hurtigt ved spisebordet nær brændeovnen med pejsefunktion. De franske døre leder jer videre til en hyggelig fjernsynsstue, hvor der er plads til at samle hele familien om aftenen. Prikken over i’et er den indbyggede reol rundt om terrassedøren. I skal glæde jer til at opleve synet til vandet fra den pragtfulde havstue med glastag, der selv om vinteren fremstår lys. Etagen rummer desuden et dejligt værelse og et badeværelse. Alle badeværelser i lyst travertin og marmorini vægge. Fortsætter I til førstesalen, møder I yderligere tre værelser, hvoraf det ene har udgang til egen altan med morgensol. Der gemmer sig også et ekstra badeværelse og et gæstetoilet, mens anden sal byder på et isoleret, disponibelt rum med trægulv og Velux-vindue.

dsc04914

I kan beundre havet og Sverige fra stort set alle rum, men det er oplagt at tilbringe sommersæsonen udenfor på stranden eller på terrassen, hvor I rigtig kan nyde panoramaudsigten. Her er desuden udendørsbrus med varmt vand samt adgang til et disponibelt rum. I kommer til at bo i et roligt område uden synlige naboer. Fra adressen har I kort afstand til bus, Jægersborg Hegn og Dyrehaven, ligesom Skodsborg Station findes inden for halvanden kilometer. Efter en mindre cykeltur møder I indkøb, skole og daginstitution, og centrum af København er kun 14 km væk.

img_0012 Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram