Bolighandel

DIREKTE UDSIGT TIL ØRESUND

ADRESSE: SKODSBORG STRANDVEJ 51, 2942 SKORDBORG

dsc09764

En herskabelig Strandvejsvilla med tre højloftede stuer en suite, en fabelagtig udsigt til Øresund – selv fra kælderen – og plads til den store familie.

En herskabelig Strandvejsvilla med tre højloftede stuer en suite, en fabelagtig udsigt til Øresund – selv fra kælderen – og plads til den store familie. Det lyder i sig selv meget godt. Og så får I dertil jeres eget private strandstykke med fint, lyst sand. Villaen ligger i skovbrynet til Jægersborg Hegn, og bag ved den løber en sti, så I skal ikke krydse nogen veje for at komme en tur i skoven for at lufte hunden. Fra adressen tager det desuden bare tyve minutter i bil til Østerbro. I kommer til at bo i en på mange måder klassisk patriciervilla med hvidpudset murværk og et elegant mansardtag. Huset byder på hele 237 etagemeter fordelt over halvandet plan og en usædvanligt høj, lys kælder. Dertil kommer en stor, muret dobbeltgarage på 32 kvadratmeter, der både giver ekstra opbevaringsplads og gode rammer for hobbylivet.

dsc09773

dsc09783

dsc09850

dsc09790

Villaen er både klassisk og praktisk indrettet. Foruden de tre stuer en suite rummer stueetagen også et pænt køkken.

Villaen er både klassisk og praktisk indrettet. Foruden de tre stuer en suite rummer stueetagen også et pænt køkken. Særligt stuerne er værd at fokusere lidt ekstra på: Her er udsøgt sildebensparket i massivt bøgetræ på gulvet og en detaljeret stuk i loftet. På førstesalen finder I et badeværelse med spa samt tre rummelige værelser, hvoraf det største har udgang til en østvendt udsigtsterrasse, hvorfra I kan nyde nogle smukke solopgange over Øresund. I kælderen giver endnu et badeværelse samt et bryggers og tre store disponible rum jer mange forskellige indretningsmuligheder. Og uanset hvor I befinder jer i boligen, kan I høre bølgernes brusen og nyde udsigten til enten skoven eller vandet. Og så kan I fra Strandvejen åbne en låge og gå ned ad jeres egen trætrappe til den gode badestrand, hvor I kan opholde jer ganske ugeneret. Der er i øvrigt bare fem minutters cykeltur til Skodsborg Station, hvorfra toget kan køre jer ind til Østerport på et kvarter. Velkommen til en dejlig Strandvejsvilla!

dsc09833

dsc09831

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram