Bolighandel

DIREKTE TIL FURESØEN

forside

Sjælden udbudt ejendom direkte til Furesøen. På Furesøhøj 6 i Virum gemmer sig denne fuldstændig unikke perle med en eventyrlig beliggenhed og direkte adgang til både sø og skov. Med dens centrale placering og kun 16 km. til Rådhuspladsen får I perfektmulighed for at kombinere hverdagens aktiviteter med ren afslapning i naturens smørhul.Morgenrutinen kan meget passende begynde med en løbetur forbi Næsseslottet, på skovstier og langs vandet i det skønne naturområde, efterfulgt af en svømmetur og en tur i den indendørs sauna som prikken over i´et. Indkøb samt institutioner findes i cykelafstand, og har I børn i skolealderen, er distriktsskolen den højtrangerede Virum Skole. I cykelafstand finder I også Virum samt Holte Station, som gør forbindelsen til København og omegn nem og overskuelig.

Ejendommen rummer en fantastisk og hjertevarm historie, hvor nuværende beboere selv har været med til at danne Furesøhøj helt fra beyndelsen – og som tidligere har huset direktøren af tøjkæden Regent Herremagasiner- Oprindelig, var grunden på 10.000 kvm. og blev delt op i 7 selvstændige grunde – denne som den eneste med privat adgang til både sø og skov. Den betagende og parklignende grund på 2400 kvm. giver jer adgang til 30 meter privat Furesøbred med egen både- og badebro. I bliver præsenteret for en malerisk oase med smukke træer og buske, samt opvarmet spa med søudsigt, udendørs bruser, udendørs køkken og flere ugenerte solterrasser. I kan tænde op i grillen og nyde roen med et glas vin ned til den smukke sø med fuglekvidder som baggrundsmusik – og spise middag på den overdækkede terrasse eller en af de to terrasser på skråningen nede ved vandet.

ikke-navngivet-4 ikke-navngivet-3 ikke-navngivet-4

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram