Bolighandel

CHARME VED ØRESUND

Adresse: Skodsborg Strandvej 277, 2942 Skodsborg

dsc09413

dsc09435

dsc09405

Ekstraordinære detaljer, en ubegrænset udsigt og en enestående arkitektur. Det er blot et par af de ord, der beskriver denne sjældne bindingsværksejendom – og så har vi ikke engang nævnt den eksklusive beliggenhed i Skodsborg midt imellem skov, strand og Stuckmannsparken. Villaen er fra 1923 og tegnet af arkitekt Povl Baumann, som var en ikonisk skikkelse i dansk arkitektur, hvor han især har haft en indvirkning på den nordiske klassisiscme. Det ses også ved denne ejendom, hvor helhed og detalje smelter sammen med funktionalitet og klassiske elementer. Bjælkestrukturen står skarpt frem i den hvidpudsede facade, som kontrasteres af et rødt tegltag med kvist. I hver endegavl er der en charmerende balkon, og ejendommen følger på spændende vis grundens terræn, hvilket skaber en flot bolig i flere plan.

dsc09315

dsc09288

Ejendommen har en smuk og ubegrænset udsigt over Øresund.

dsc09304

dsc09318

Ejendommen udgør et areal på 327 kvadratmeter plus en kælder på yderligere 105 kvadratmeter. Hernede får du glæde af en gildestue med åben pejseindsats, et køkken samt et badeværelse med badekar og sauna. Stueetagens nedre plan rummer to disponible rum, to badeværelser og to værelser samt en stor pavillon med kontor og endnu et godt værelse. Det øvre plan har et bryggers, et æstetisk køkken og tre stuer en suite med herskabelige undertoner. I den ene stue fuldendes udtrykket af en original Marieberg-kakkelovn fra 1700-tallet, mens der fra den anden er udgang til en stor terrasse med en eventyrlig udsigt over vandet. Sluttelig byder førstesalen på et gæstetoilet, et badeværelse og tre værelser. Da ejendommen er opdelt i to separate afdelinger, indbyder den til teenage afdeling, 2-generationer eller liberalt erhverv, hvilket den har været anvendt til de sidste 10 år. Udenfor breder en smuk have sig med en lille dam, imponerende rododendronbuske og brostensbelagte stier. Foruden den store terrasse i niveau med husets øvre plan, finder du en skøn grillterrasse med terrassevarmere. Fra haven har du få skridt ned til strandens fantastiske vidder, og her får du endvidere glæde af en privat badebro for Skovbakken.

dsc09432

dsc09438

Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram