Bolighandel

ÆSTETIK TIL DEN KRÆSNE

ADRESSE: BÜLOWSVEJ 44, 5. TV., 1870 FREDERIKSBERG C

dsc00036
Fantastisk penthouse lejlighed med sydvendt altan og udsigt over byens tage. Drømmer du om at bo i en rolig atmosfære med gavmildt sollys og rene hvide linjer, er du kommet til den rette adresse. I en klassisk ejendom i gåafstand til Landbohøjskolens Have, Forum metro og Gammel Kongevejs skønne butikker og caféer, ligger øverst oppe denne unikke lejlighed.

En flot trappeopgang leder dig til lejlighedens skønne 131 kvm. Så snart du kommer ind bliver du mødt af et smukt lysindfald, der præger hele boligen. Det store og luftige køkken-alrum imponerer med højt til loftet, fritliggende bjælker og et tidløst design. Fra dette rum er udgang til sydvendt altan, hvorfra der kan nydes en storslået udsigt over byens tage. En detalje, man netop kun opnår, når man erhverver en lejlighed øverst oppe.

Der er foruden den eksisterende altan mulighed for etablering af en yderligere altan på ca. 7 m2. Lejligheden er smagfuldt renoveret. Det tidligere loftsrum er tilkøbt og forvandlet til en unik konstruktion med loft til kip, og som en ekstra bonus er der etableret to charmerende rum, som kan indrettes efter behov til kontor, gæsteværelse m.m.

dsc00002 dsc00058

Bemærk, loftshøjde i kip er 1,80 cm. Der er kræset om lejlighedens detaljer og kvaliteten i materialevalg hvilket bl.a. kommer til udtryk ved indbygget vinrum og stilrene opbevaringsløsninger. Planløsningen i stueetagen byder derudover på to store værelser samt to rummelige og moderniserede badeværelser.

dsc00047

Ejerforeningen er veldrevet med en god og sund økonomi, hvor der over tid er sørget for vedligeholdelse indvendig som udvendigt. Senest i 2019 er opgangen restaureret, og foreningens opsparing finansierer fremtidige velplanlagte vedligeholdelser. Der er gode parkeringsforhold omkring ejendommen og cyklen kan stilles enten i cykelkælder eller overdækket cykelparkering i det aflåste gårdmiljø.

Se mere information om ejendommen her. 

 

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram