Bolighandel

4 V’ER I FRIHAVNSTÅRNET

ADRESSE: HELSINKIGADE 18, 2150 NORDHAVN

dsc00902

Drømmer I om en eksklusiv bolig med en storslået udsigt på én af Nordhavns bedste adresser? Så tag med os til den prisbelønnede og arkitekttegnede ombyggede silo, Frihavnstårnet, hvor I kan overtage denne rummelige fireværelses lejlighed, som stod færdigbygget og indflytningsklar i november 2016.

I bosætter jer midt i Århusgadekvarteret – lige ved The Silo, Konditaget Lüders med parkering og Hamborg Plads foran den kommende biograf, der åbner ultimo 2019. Samtidig er i tæt på badezonen og et spændende butiksmiljø med lækre specialvarer. Skole, daginstitution og offentlig transport er ligeledes indenfor rækkevidde. Ejendommens elegante facade skiller sig ud i bybilledet, da de tre gamle siloer højdemæssigt og arkitektonisk er i særklasse.

dsc00914 dsc00891

Der er elevatorer i opgangen, og fra den fælles tagterrasse på trettende etage har I et sublimt vue over København, Øresund, Sverige og havnen. Udsigten fra jeres egen altan med spots på femte sal er dog tilsvarende fornem og lader jer skue hele vejen op til Østerbrogade og Fælledparken. Inden døre oplever I alle steder en lofthøjde på mindst tre meter med masser af vinduer fra gulv til loft, der trækker sollyset ind i gavmilde mængder.

dsc00921

Boligen kendetegnes af lækre og gennemførte materialevalg samt bibeholdte rå detaljer fra den oprindelige silo. Der er gulvvarme overalt under de gennemgående Douglas Chateau-lamelparketgulve i fuld længde fra Trækompagniet. Køkkenet giver hjemmekokken optimale betingelser, da det er veludstyret med hårde hvidevarer fra Miele og Witt samt Quooker og en Multiform-højskabsvæg. Madlavningen centreres omkring den karakteristiske og snedkerbyggede Garde Hvalsøe-kogeø med stålbordplade om søjlen med armeringsjern, der tilfører et New Yorker-look til stuen, som er i åben forbindelse hertil.

dsc00888

De tre værelser deles om to brusebadeværelser, hvoraf det ene har Miele-vaskefaciliteter. Derudover er der Alape-baderumsmøbler, Dornbracht-kromarmaturer og spejle med lys fra Mannik & Storm Arkitekter MAA. Boligen skal opleves. Se mere information om ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram