Bolighandel

10 UNIKKE EJENDOMME MED UDSIGT

ikke-navngivet-1

NORDRE STRANDVEJ 273A, 3140 ÅLSGÅRDE

Få ejendomme imponerer som denne udsøgte liebhaverejendom i særklasse med et væld af lækre løsninger og eksklusive materialer. Tilføj en uovertruffen beliggenhed ved strand og skov i det naturskønne Ellekilde med betagende panoramaudsigt over Øresund, så har du beskrivelsen af dette unikke hjem. Du får en enestående beliggenhed ved Øresund med fine sejlbåde, storslåede krydstogtskibe samt en uhindret udsigt over sundet til Sverige. Den nuværende ejer har siden overtagelsen foretaget en gennemgående renovering samt udbygning med stor respekt for husets oprindelige arkitektur og stil. Resultatet ses tydeligt i dag, hvor Ellebo står stolt og majestætisk med hvide facader, sortglaseret tegltag og prægtige palævinduer, der giver et eminent lys i liebhaverboligen. Dog er det flotte ydre blot en smagsprøve på det, der venter indendørs med store mængder af smukt udsmykket plads med de bedste materialer og en vidunderlig udsigt fra balkonen. Se mere information omkring ejendommen her.

img_6266 img_6261

HASPEGÅRDSVEJ 41, 2880 BAGSVÆRD

En smuk og velholdt murermestervilla med en stor, parklignende grund, der blandt andet byder på en sø – det er kort beskrevet, hvad der venter jer her på en yderst attraktiv adresse i Bagsværd. Haven er et kapitel for sig, for den er anlagt flot i flere niveauer, og her er flere hyggelige opholdssteder. Foruden en overdækket terrasse med druer får I blandt andet glæde af en hævet, vestvendt terrasse med udsigt til søen, hvoraf en del hører med til ejendommen. Mere klart kan det vel næppe siges: Dette er ganske enkelt en unik oase! Se mere information omkring ejendommen her.

dsc09850 dsc09790 dsc09831

SKODSBORG STRANDVEJ 51, 2942 SKODSBORG

En herskabelig Strandvejsvilla med tre højloftede stuer en suite, en fabelagtig udsigt til Øresund – selv fra kælderen – og plads til den store familie. Det lyder i sig selv meget godt. Og så får I dertil jeres eget private strandstykke med fint, lyst sand. Villaen er både klassisk og praktisk indrettet. Foruden de tre stuer en suite rummer stueetagen også et pænt køkken. Særligt stuerne er værd at fokusere lidt ekstra på: Her er udsøgt sildebensparket i massivt bøgetræ på gulvet og en detaljeret stuk i loftet. På førstesalen finder I et badeværelse med spa samt tre rummelige værelser, hvoraf det største har udgang til en østvendt udsigtsterrasse, hvorfra I kan nyde nogle smukke solopgange over Øresund. Se mere information omkring ejendommen her.

billede-77 billede-48 billede-58

NORDRE STRANDVEJ 40, 3000 HELSINGØR

Udsigt, indretning og beliggenhed er alle i eminent særklasse på Nordre Strandvej 40 i Helsingør. Med residens i denne ekstravagante og exceptionelt lyse udsigtsvilla kommer I på første parket til Øresund, hvortil den panoramiske udsigt både kan nydes fra stueplanet, fra underetagen samt fra haven og fra jeres egen private sandstrand, hvor Kronborgs kobberspir og lystbådenes master i Helsingør Havn også bliver en del af vuet. Villaen, udsigten fra boligen og terrasserne og den private strand med kystsikring fra 2017, og ja, den friske havluft – alt sammen skaber det en helhed, der skal simpelthen opleves med alle sanser. Kontakt os for yderligere information og en besigtigelse. Se mere information omkring ejendommen her.

dsc05517 dsc05513

SEHESTEDS ALLE 3, 3520 FARUM

En tidlig forårsmorgen starter med sol strømmende ind gennem de småsprossede vinduer. I slår altandøren op, og foran jer folder Farum Sø sig ud med blåt vand og grønne omgivelser. Jeres hjem ligger på en af Farums mest attraktive adresser, hvor I er omgivet af sø og skov, men samtidig har kort afstand til byens mange tilbud. Her leves livet i en smuk palævilla fra 1917. Værd at fremhæve er villaens grønne have, hvor udelivet opgraderes med jeres helt egen badebro, en stor terrasse med granitfliser, adskillige solkroge, et bådhus og den evigt kønne udsigt til Klavs Nars Holm, her er desuden kystsikret med bolværk i 2016. Velkommen til Sehesteds Allé 3! Se mere information omkring ejendommen her.

dsc_1274 dsc_1211

NORDRE STRANDVEJ 150B, 3140 ÅLSGÅRDE

I kan nu blive de næste ejere af denne sjældent udbudte, skønne strandvejsvilla, direkte beliggende til Øresund med en fantastisk panoramaudsigt, privat strandgrund og egen badebro. Her træder I ind i en dejlig oase, diskret og lukket mod vejen og med husets lange glasfacader får man fornemmelsen af være et med naturen hvor havet, lyset og himlen sætter stemningen. I får fuld udsigt til Kronborg, Sofiero slot og Kullen – og vil glædes over marsvin, sæler, surfere og sejlere tæt på kysten. Dette er huset for alle aldre, hvor I finder velværen og roen. Mod vandet kan det arkitektegnede og tidløse design let opdeles efter behov – som en stor stue eller som nu, med stue og værelser. Se mere information omkring ejendommen her.

Foto: CamillaHey.dk ny-stoerrelse

OLESVEJ 3D, 2950 VEDBÆK

Enestående udsigt over strand, havn & sund!.Denne sjældent udbudte arkitektvilla gemmer sig bag stejlepladsen tilbagetrukket fra Strandvejen. 50 meter fra Vedbæk havn & strand og med pragtfuld udsigt. En ubemærket strandvejsvilla beliggende på blind vej. Arkitekt Nils Andersen tegnede i 1964 denne bolig med inspiration fra stejle klipper mod havet. Det lykkedes med dets kobberbeklædte front mod vandet, som beskytter den flot beplantede baghave med eftermiddags- og aftensol. I 2013 og 2017 er der tilbygget med respekt for den oprindelige stil og fuldstændig indflytningsklar. Se mere information omkring ejendommen her.

dsc00085 dsc00009 dsc00098

ELLESTIEN 15, 2880 BAGSVÆRD

For enden af den lukkede villavej Ellestien og i første parket til Bagsværd Sø befinder denne pragtfulde Lind og Risør-villa sig. Det er vel nok en af Bagsværds absolut bedste adresser, som der her er tale om. Et fredet, grønt areal med bådbro, som I i øvrigt bliver medejere af, er det eneste skel mellem søen og jeres 158 m2 store etplansvilla, hvorfor I får en fantastisk, uindskrænket udsigt over det klare vand. Ydermere snor Slotskanalen sig fra søen forbi grunden og videre gennem Slotsparkens naturskønne områder med hyggelige stisystemer. Se mere information omkring ejendommen her.

dji_0364 dsc_3221

LINDEVANGSVEJ 8, 2950 VEDBÆK

Vi har nu fornøjelsen af at udbyde denne smukke pragtvilla med en ugeneret beliggenhed i Trørød. Ejendommen emmer af sjæl og charme – og på samme tid kan I glæde jer over et moderne hjem, som blev renoveret i 2012. Istandsættelsen var gennemgribende, og det eneste der stod tilbage, var husets vægge og taget. Stuen og køkkenet prydes af eksklusive egestavs-gulve, og der er gulvvarme i hele kælderen, stueplanets gang og køkken samt på alle badeværelser. På førstesalen bliver I mødt af en sublim udsigt over Trørød by og Sandbjerg. Se mere information omkring ejendommen her.

dsc00069 dsc00070

MØLLEVANGEN 14, 3480 FREDENSBORG

Med udsigt over marker til den ene side og Esrum Sø til den anden vil denne uovertrufne liebhavervilla i udkanten af Sørup nær Fredensborg fylde jer med feriestemning året rundt. Huset blev oprindeligt opført som sommerresidens, men er ombygget til en 188 m2 stor ejendom i halvandet plan. Dertil kommer et mindre kælderareal. Se mere information omkring ejendommen her.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram