Artikel

MEDVIND PÅ BOLIGMARKEDET KAN GØRE JULEN EKSTRA SØD

2020 har på alle måder været et særligt år. Men på trods af historisk udfordrende tider har boligmarkedet slået alle rekorder. Fortsætter udviklingen, kan julen i år meget vel blive særlig god for boligejere og for sælgere i markedet.

juleartikel-2

Julen er en hyggelig tid. Men julen i år bliver nok en anderledes jul på grund af den verdensomspændende Coronavirus, der fortsat hærger iblandt os.

Trods en historisk udfordrende tid, er der dog i den grad medvind på boligmarkedet – og det kommer boligejere og særligt sælgere i markedet til gavn.

I Region Hovedstaden er kvadratmeterprisen på både lejligheder og villaer i gennemsnit steget med 7,2 pct. i perioden januar til oktober i år – altså på blot 10 måneder.

Direktør og stifter, Jesper Nielsen, ser boligmarkedets udvikling som et tiltrængt lyspunkt i en svær tid.

-Det er dejligt for danske boligejere at vide, at værdien af deres bolig og salget af den ikke behøver at give anledning til bekymring. Tværtimod er vilkårene i markedet historisk gode netop nu, siger Jesper Nielsen.

Den gode vækst på boligmarkedet sker især på grund af, at Coronavirussen har påvirket Danmark langt mere skånsomt end ventet. Samtidig gav udrejseforbuddene danskerne fornyet lyst til at gøre alvor af boligdrømmene på dansk grund.

Vi er klar til julesalget

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at sælge din bolig – også hvis du overvejer at sælge din bolig henover julen. Hos Jesper Nielsen ser vi en fortsat optimisme i boligmarkedet, og vi tror på, at sommerens flotte udvikling også vil føre til et større boligsalg henover julen.

-Mængden af bolighandler er normalt højst om sommeren, mens den i vinterhalvåret er lavere. Årets udvikling giver os dog en positiv tro på, at salget – også henover julen – vil være højere end normalt, afslutter Jesper Nielsen.

Boligmarkedet for villaer

billede1


Boligmarkedet for ejerlejligheder

billede2

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram