Artikel

JESPER NIELSEN ÅBNER NY FORRETNING I HJERTET AF ROSKILDE

Det er med stor glæde og spænding, at vi nu kan løfte sløret for, at vi i Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen åbner endnu en forretning – denne gang i hjertet af smukke og naturskønne Roskilde. Forretningen bliver den niende i rækken.

img_1215

– Vi er enormt glade for at kunne offentliggøre, at vi snart åbner en ny forretning i Roskilde. Denne gang glæder vi os til at tilbyde vores mæglerfaglighed og særlige service til kunder uden for hovedstadsområdet, fortæller direktør og stifter Jesper Nielsen.

Forretningen bliver den niende i rækken. Efter planen vil renoveringen af forretningen begynde 1. november, og forretningen er sat til at åbne 1. marts 2021.

En smuk og historisk by

-Roskilde er en smuk og meget historisk by. Vi forstår godt, at stadig flere danskere ønsker at kigge på bolig her. Ved at åbne vores nye kontor, kan vi være med til at understøtte byens flotte udvikling de seneste år, siger Jesper Nielsen.

Roskildes popularitet har været stødt stigende de senere år, viser tal fra Danmarks Statistik. I 2010 havde Roskilde 82.114 indbyggere – i dag er tallet 88.456. Det svarer til en stigning på 7,7 pct.

-En af mine største drømme har altid været at blive selvstændig ejendomsmægler og gøre en ekstra indsats for de mennesker, jeg møder. Livsstilsbrandet Jesper Nielsen er helt unikt, og med det og partnerskabet med Nykredit mægler, i ryggen kan vi gøre en forskel for menneskene og boligejerne i Roskilde og omegn, udtaler den nye indehaver og Franchisetager.

Den nye forretning åbner på Sankt Ols Gade 13 blot få hundrede meter fra Roskilde Domkirke.

Jesper Nielsen-brandets synlighed øges med den nye forretning, og på sigt er det planen at åbne 16-20 nye forretninger i de største danske byer.

Kunder i Roskilde og omegn kan allerede nu kontakte os på 88 44 60 00 for sparring om et optimeret boligsalg.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram