Artikel

FLOT UDVIKLING LOVER GODT FOR BOLIGMARKEDET 2021

Den flotte fremgang på boligmarkedet i 2020 skaber et solidt fundament for udviklingen i det nye år. Hos Jesper Nielsen glæder vi os til at tage fat på 2021, der for os blandt andet byder på åbningen af endnu en forretning.  

artikel-billede

Det er med fornøjelse og spænding, vi snart kan tage hul på et nyt kalenderår.

2020 har på alle fronter været et specielt år, som nok vil gå over i historiebøgerne. Vores hverdagsliv tog en enorm drejning – og mundbind, håndsprit og social distancering blev nye hverdagsord.

Men 2020 bød samtidig på en overraskende medvind på boligmarkedet – til gavn for boligejere og ikke mindst de mange, der i år har solgt bolig.

Ifølge direktør og stifter, Jesper Nielsen, er der grund til at tro på, at de gode takter kan fortsætte ind i 2021.

-Vi forventer, at prisstigningerne på boligmarkedet vil fortsætte ind i det nye år. Trods coronavirus har danskerne vist, at boligdrømmene lever videre. Det er godt for boligejerne og en god sikring for det danske boligmarked, siger Jesper Nielsen.

For at understøtte udviklingen i markedet har Ejendomsmæglerfirmaet Jesper Nielsen valgt at åbne en ny forretning, forretning nr. 9, i hjertet af Roskilde i foråret, helt præcist 1. marts 2021. Jesper Nielsen forventer yderligere annonceringer af flere forretningsåbninger i 2021.

Kære boligsælger – tøv ikke

Vi står i en helt ekstraordinær situation. Det er boligsælgerne, og ikke boligkøberne, der i disse måneder holder igen. Det er stik imod den normale adfærd i usikre tider. Og en ekstraordinær tid giver os ekstraordinære muligheder for at sælge din bolig til en god pris.

Så er du boligejer, og overvejer du at sælge din bolig, er der ifølge Jesper Nielsen ingen grund til at vente.

-Køberne i markedet hungrer efter flere boliger til salg. Derfor er betingelserne for et hurtigt og stærkt boligsalg gunstige nu, forklarer Jesper Nielsen.

På landsplan er det gennemsnitlige nedslag i salgspris faldet fra 3,7% i januar til 2,5% ved udgangen af november. Det viser tal fra Boligsiden.dk.

Går du med salgstanker? Bestil en gratis salgsvurdering.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram