Arkitektur

LIEBHAVERVILLAER I KLASSISK STIL

4-udenpaa

Liebhavervillaer kommer i mange former og stilarter, men det klassiske går aldrig af mode. Danske BoligArkitekter viser dig her fire ældre liebhavervillaer, der med hjælp fra danske arkitekter er renoveret og opdateret med sans for detaljer og husenes historie.

Af: Camilla Vinkel / Foto: Danske BoligArkitekter

 

4-indeni

GENSKABT ARKITEKTUR

Den oprindelige arkitektur er genskabt i denne totalrenovering, tegnet af arkitekt Allan Lorenzen, af en klassisk 30’er bolig. Fokus har været på materialer, håndværkstraditioner og detaljering. Husets facade og tag er renoveret og der er skabt nye rum i boligen mens andre er blevet renoveret. Udenfor er et nyt udemiljø med orangeri blevet tilpasset husets arkitektur. Se mere fra Danske BoligArkiteter her.

 

RENOVERET PALÆVILLA

Arkitektparret Uffe Topsøe og Kira Snowman har forestået denne renovering og ombygning af en bevaringsværdig palævilla med beliggenhed direkte til Roskilde fjord. Med respekt for stedets karakter og villaens historie, blev villaen renoveret og udbygget med gamle teknikker og materialer af meget høj kvalitet. Se mere fra Danske BoligArkitekter her.

 

2-indeni

LUKSUSBOLIG I ENGELSK COTTAGE-STIL

Arkitekt Jesper Korf står bag dette projekt, hvor bygherre havde et ønske om at bygge i engelsk cottage stil, som faldt naturligt ind i det mondæne kvarter i Hasseris i Aalborg. Resultatet blev en engelsk inspireret villa i en moderne fortolkning. Se mere fra Danske BoligArkitekter her.

 

BEVARINGSVÆRDIGT LIEBHAVERI

En nedslidt strandvejsvilla fra slutningen af 1800-tallet danner udgangspunkt for en gennemgribende udbygning, ombygning og restaurering tegnet af arkitekt Niels Christoffersen. Den bevaringsværdige villa med indlysende arkitektoniske kvaliteter, og en udsigt ud til Øresund, fremstår i dag som en smuk og værdig ramme for en ung families moderne livsstil. Se mere fra Danske BoligArkitekter her.

dba_logo_positiv

DENNE ARTIKEL ER UDGIVET I SAMARBEJDE
MED DANSKE BOLIGARKITEKTER

En arkitekt kan se muligheder i dit hus, du måske ikke selv ser. Danske Boligarkitekter.dk
er en sammenslutning af arkitekter, der har specialiseret sig i byggeprojekter for boligejere
- find inspiration blandt hunderedvis af om- og tilbygninger samt nybyggeri, og find netop
den arkitekt, der passer til dit byggeriprojekt.

Relaterede artikler

Køberkartotek

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde hjem.

Beskriv dine ønsker for din fremtidige bolig. I det øjeblik vi får en bolig til salg, der matcher dine behov, kontakter vi dig.

Tilmeld dig køberkartoteket her

Salgsvurdering

Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre en god handel.

Bestil en uforpligtende og gratis salgsvurdering,
så kontakter vi dig for nærmere aftale.

Bestil vurdering her

Følg @jespernielsen.dk på instagram