ARKITEKTTEGNET HERSKABSVILLA

Bolighandel 7. februar 2019 Postet by Cecilie Juul
Tags åbent husArkitekttegnetarkitekturBoligfremvisningBOLIGINDRETNINGCharlottenlundDIGITAL MARKEDSFØRINGEjendomshandelEJENDOMSMÆGLERInspirationJesper NielsenKvalitetLiebhaveriMAKE TIMEmake yourself at homeMarkedsføringTil salg

FRISERSVEJ 7, 2920 CHARLOTTENLUND
..

dsc00001

dsc00004

Siden denne unikke, arkitekttegnede herskabsvilla blev opført i 1913 i Charlottenlund, har blot tre forskellige familier boet i den – og de nuværende ejere har boet der i hele 40 år. Dette er med andre ord et hus, som man nemt forelsker sig i. Indearealerne udmærker sig blandt andet ved en højloftet, ottekantet stue med radiatorskjulere og høje vægpaneler samt ved et integreret orangeri med pejs og ternet gulv i henholdsvis hvidt marmor og sort granit. Ude får I glæde af en hævet, sydvendt terrasse med hvide balustre, der omkranses af røde rododendronbuske. Villaen vækker med sine palævinduer, balustraden og en stor, tårnlignende karnap minder om de sydeuropæiske vinslotte. Den er tegnet af den berømte arkitekt Ole Falkentorp, som også stod bag blandt andet Hornbæk Strandhotel og kontorbygningen Ved Vesterport centralt i København.

dsc00010

dsc00007

BELIGGENDE
PÅ FREDELIG
VILLAVEJ

dsc00022

dsc00016

Frisersvej 7 præsenterer sig i dag flot og velholdt – tro mod stedets originale ånd. Boligen rummer 177 kvadratmeter + det dejlige orangeri på 34 m2, de177 m2 er fordelt over halvandet plan med fem værelser, to store stuer en suite og et lækkert Hanstholm-køkken fra 2017 med amerikanerkøleskab fra Atag. Ejendommen har desuden en god kælder på 67 kvadratmeter samt en dobbeltcarport otte skridt fra hoveddøren. Fire af værelserne ligger på første sal, hvor I også finder et badeværelse, mens det sidste værelse ligger ved bagindgangen i stueplan og har eget badeværelse. Her kan der oplagt indrettes teenage- eller au pair afdeling. Der er en helt særlig atmosfære i boligens ottekantede stue og i et tilsvarende ottekantet værelse på første sal. Begge vender mod syd og har et dejligt kig til den frodige og ugenerede forhave, som omkranses af en mur med elektronisk smedejernsport. Bag huset finder I en brostensbelagt solgård med udekøkken. Ejendommen ligger på en fredelig villavej centralt i Charlottenlund med kort gåafstand til såvel skole, indkøb og S-tog som til Charlottenlund Slotshave og Jægersborg Alle. Charlottenlund Strandpark kan endvidere nås på godt fem minutters cykeltur. Velkommen til!

dsc00075

dsc00063

Se mere information omkring ejendommen her, eller kontakt Hein Christensen på tilf. 88446018 for en fremvisning.