5 LÆKRE KØKKENER

Boligindretning 5. december 2018 Postet by JESPER NIELSEN
Tags arkitekturBOLIGINDRETNINGBOLIGTILBEHØRBOLIGTIPSDanske BoligArkitekterInspirationinteriør DESIGNJesper NielsenKØKKENKvalitetMarkedsføring

En smuk panelvæg, der skjuler alt, bordplader i marmor og dunkle træsorter. Drøm dig væk i dette inspirerende udvalg af flotte køkkener fra Danske BoligArkitekter, og find masser af inspiration til dit eget.

Af: Marie Kiersgaard Espersen og Ida Pedersen // Foto: Andreas Mikkel Hansen og Julie Vöge // DanskeBoligArkitekter


smart-panelvaeg-002

 SMART PANELVÆG SKJULER DET HELE


En tværgående væg, der tidligere delte huset i to, er nu væk, og køkken og stue er slået sammen til ét langt rum.
Den store køkkenø er blevet husets omdrejningspunkt og familiens naturlige samlingssted. Den lange panelvæg i røget eg er husets nye rygrad. Bag de diskrete låger gemmer sig bl.a. spisekammer, kældernedgang og indgang til gæsteafdelingen. Se flere detaljer hos Danske BoligArkitekter her.
..

god-lyd-i-koekkenet

GOD LYD I KØKKEN-ALRUMMET
..

..Det grågrønne køkken i betonvillaen har ekstra tykke bordplader i marmor. Sammen med de  polerede betongulve og gyldne træ i vinduesrammerne cementerer de husets stemning af kvalitet  og designmæssig tyngde. I rummet er der pudsede akustikbatslofter, der giver en god lyd i det store køkken-alrum. Se hele huset hos Danske BoligArkitekter her.


..

funktionelt-snedkerkoekken-002

FUNKTIONELT SNEDKERKØKKEN
..

 Funktionalitet og æstetik er i fokus i dette enkle snedkerkøkken indsat i et hus fra 1930’erne. Detaljer som messingarmatur og de originale lamper samt den gode snedkerkvalitet får køkkenet til at passe fint ind husets tidsånd. Samtidig virker køkkenet moderne og nutidigt på grund af det enkle design. Køkkenet er holdt i fem moduler og har masser af opbevaringsplads og køkkenredskaber hængende fremme, så de er nemme at komme til. Bordpladen er i mørk lavasten, mens hylderne er i tappet egetræ. Se mere fra køkkenet hos Danske BoligArkitekter her.


..

stoflighed-i-hoejsaedet-002

STOFLIGHED I HØJSÆDET
..

Mange forskellige materialer på én gang kan nogle gange forvirre mere end det beriger – Det er dog ikke tilfældet med dette køkken. Det varierede materialeforbrug skaber en fantastisk stoflighed, så man får lyst til at gribe ud efter bordpladen af stål, mærke køkkenøen af egetræ eller lade fingrene glide over det mørke marmor, der er brugt på bagmuren. Se mere fra huset hos Danske BoligArkitekter her.

..

moerk-elegance-002

MØRK ELEGANCE
..

Sorte og mørke køkkener i dunkle træsorter er populært i øjeblikket. Og det forstår man godt, når man ser dette smukke køkken i huset tegnet af arkitekt Karina Søgaard. Køkkenet består af røget egetræ og lavasten på væggen. Og de mørke farver og næsten huleagtige stemning er fuldendt med sorte lamper og barstole samt ovne i sort design. Se mere fra huset hos Danske BoligArkitekter her.

Danske BoligArkitekter.

En arkitekt kan se muligheder i dit hus, du måske ikke selv ser.
Danske BoligArkitekter.dk er en sammenslutning af arkitekter, 
der har specialiseret sig i byggeprojekter for boligejere – find inspiration
blandt hundredvis af om- og tilbygninger samt nybyggerier, og find
netop den arkitekt, der passer til dit byggeprojekt.

Print